Microdermabration

Θεραπεία Δερμοαπόξεσης 3 σε 1

Αποτελεσματικη θεραπεια 3 σε 1

      Θεραπεία δερμοαπόξεσης στην όποια χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί μηχανισμοί με στόχο την ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου. Αρχικά χρησιμοποιείται η κεφαλή hydrafacial για ανώδυνη υδροδερμοαπόξεση και αποβολή των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.

      Στο δεύτερο στάδιο χρησιμοποιείται η κεφαλή διαμαντιού κομμένη με laser η οποία αφαιρεί αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου και ελαστίνης.

      Τέλος χρησιμοποιείται η κεφαλή skin cold με την οποία στοχεύουμε στην σύσφιξη του δέρματος και την μείωση του οιδήματος κάτω από τα μάτια. Ακολουθεί μια πλήρη καλλυντική θεραπεία.

Πλεονεκτηματα Microdermabration

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη και χωρίς παρενέργειες.

      Χωρίς πόνο, χωρίς αναισθησία με ελαφριά αίσθηση ανώδυνης απόξεσης.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα μετά την πρώτη θεραπεία και έχει διάρκεια έως και 2 χρόνια με την σωστή συντήρηση.

      Συνήθης προτεινόμενος αριθμός θεραπειών 8 με 10.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες.

      Προσιτό κόστος.

Οφελη Microdermabration

      Απαλλαγή από ρύπους, νεκρά κύτταρα και περίσσιο σμήγμα.

      Λεύκανση.

      Σύσφιξη δέρματος.

      Λείανση ρυτίδων με μεγάλο βάθος.

      Εξαφάνιση λεπτών γραμμών.

      Τόνωση περιγράμματος.

      Λείανση ουλών ακμής.

      Ρύθμιση λιπαρότητας.

      Κλείσιμο διεσταλμένων πόρων.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10