Liporeduce

Θεραπεία λιποδιάλυσης

Διορθώστε το σχήμα του σώματός σας για πάντα!

      Μηχανισμός λιποδιάλυσης με 3 ζώνες ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε πόδια, κοιλιά, και περιφέρεια. Πρόκειται για μια συσκευή θερμοθεραπείας με στόχο την για αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της θερμοκρασίας του σώματος.

      Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του μηχανισμού καύσης του σώματος και συνεπώς την διάσπαση του υποδόριου λίπους.

      Κατά την διάρκεια εφαρμογής του μηχανισμού πραγματοποιείται χαλαρωτική καλλυντική θεραπεία στο πρόσωπο και μόλις τελειώσει η θεραπεία πραγματοποιείται και λιποδιαλυτική μάλαξη κυτταρίτιδας.

      Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μυϊκή χαλάρωση, μύωση του πόνου, αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονών και οιδημάτων αλλά και η γενική χαλάρωση και ευεξία του σώματος.

      Με το σωστό τρόπο εφαρμογής των θεραπειών ανάλογα με το πρόβλημα του καθενός, θεωρείται ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για το αδυνάτισμα και τη μείωση του βάρους.

Πλεονεκτήματα Liporeduce

      Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60 λεπτά και επαναλαμβάνεται ανά 7 με 10 μέρες.

      Αντενδείξεις Εγκυμοσύνη.

      Χωρίς πόνο και χωρίς αναισθησία.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία, κάθε τύπο δέρματος και για όλο τον χρόνο.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά από 3 ~ 4 συνεδρίες και έχει διάρκεια έως 4 ~ 5 έτη.

      Συνήθης προτεινόμενος αριθμός συνεδριών 8.

      Προσιτό κόστος.

Τα οφέλη του Liporeduce

      Ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

      Ολική απώλεια βάρους.

      Ορατή βελτίωση κυτταρίτιδας.

      Θρέψη και ενυδάτωση επιδερμίδας.

      Αύξηση της οξυγόνωσης των ιστών.

      Χαλάρωση των μυών.

      Αποτοξίνωση του οργανισμού.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10