Πολυσακχαριτες

Καλλυντική θεραπεία

Πολυσακχαριτες

      Καλλυντική θεραπεία χωρίς τη χρήση μηχανήματος. Χρησιμοποιούνται αμπούλες κολλαγόνου και φύλλα πολυσακχαριτών τα οποία απλώνουμε στο δέρμα και μέσω της μάλαξης αυτά εισέρχονται και γεμίζουν τις ρυτίδες.

      Μόλις τελειώσουμε τη μάλαξη τα φύλλα έχουν απορροφηθεί και έχουν δράσει. Το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό και η τελική εικόνα μοιάζει με αυτή του ενέσιμου χωρίς όμως κινδύνους και παραμορφώσεις.

Πλεονεκτηματα των Πολυσακχαριτων

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη, χωρίς παρενέργειες και επαναλαμβάνεται ανά 10 ημέρες.

      Χωρίς πόνο, χωρίς αναισθησία και χωρίς αντενδείξεις.

      Αίσθηση αναζωογόνησης και μαλάξεων.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία, κάθε τύπο δέρματος και για όλο τον χρόνο.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα από την πρώτη συνεδρία και έχει διάρκεια έως και 1.5 έτος.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Συνήθως προτείνονται 10 συνδρίες.

      Προσιτό κόστος.

Τα οφελη των Πολυσακχαριτων

      Γέμισμα των ρυτίδων σε βάθος.

      Ενυδάτωση.

      Απολαυστικό μασάζ προσώπου.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10