Oxygen Boost

Αναίμακτη μεσοθεραπεία

Αποτελεσματική μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις

      Το Oxygen Boost είναι μια αναίμακτη μεσοθεραπεία στην όποια εκτοξεύουμε υπό πίεση, 98% καθαρό οξυγόνο. Το οξυγόνο αυτό βοηθά τους ειδικούς μικρομοριακούς ορούς που χρησιμοποιούνται κατά τη θεραπεία να εισχωρήσουν μέχρι το μεσόδερμα (χόριο). Έτσι επιτυγχάνουμε μέγιστα αποτελέσματα που διαρκούν για χρόνια χωρίς ενέσεις.

      Είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα ευαίσθητα ή μη και για όλες τις ηλικίες. Στόχος του oxygen boost δεν είναι μόνο η επαναφορά της υγιούς όψης του δέρματος αλλά και η ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος έτσι ώστε να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη

Πλεονεκτήματα Oxygen Boost

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη και χωρίς παρενέργειες.

      Χωρίς πόνο και χωρίς αναισθησία.

      Αίσθηση δροσιάς σε όλο το πρόσσωπο.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος και για όλο τον χρόνο.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετα την πρώτη θεραπεία και έχει διάρκεια έως και 2 χρόνια.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές.

      Συνήθως προτείνονται 8 ~ 10 συνεδρίες.

      Προσιτό κόστος.

Τα οφέλη του Oxygen Boost

      Βαθιά ενυδάτωση.

      Καταπολέμηση μαύρων κύκλων.

      Καταπολέμηση οιδήματος.

      Βελτίωση ελαστικότητας της επιδερμίδας.

      Πρόληψη και αντιγήρανση.

      Βελτίωση δερματοπαθειών όπως έκζεμα και δερματίτιδα.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10