Led Light Therapy

Θεραπεία Φωτός με Led

Μείωση - αφαίρεση της φλεγμονής και εξάλειψη ουλών ακμής!

      Βελτιώστε τα συμπτώματα όπως: γήρανση και χαλάρωση του δέρματος, μεγάλους πόρους και λεπτές ρυτίδες.

      Βελτιώστε τις χρωστικές παθολογικές αλλαγές, όπως πανάδες, ηλιακά εγκαύματα, γεροντικές πλάκες. Βελτιώστε τη σκούρα επιδερμίδα που προκαλείται από κακό μεταβολισμό ή κακή κυκλοφορία.

Λειτουργία φωτός!

      Κόκκινο φως (635nm Βαθιά στο δέρμα 1-6mm). Βαθιά επανόρθωση & Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.


      Πράσινο φως (560nm Βαθιά στο δέρμα 0,5-2mm). Φωτίζει τα σημεία και ηρεμεί το δέρμα.


      Μπλε φως (415nm Βαθιά στο δέρμα 1mm). Αναστέλλει τα βακτήρια και αφαιρεί την ακμή.


      Violet (UV). Ενισχύει την ανοσία του δέρματος, επανορθώνει την ακμή, διεισδύει βαθιά στο δέρμα, συμπλήρωμα βιταμίνης D για την προώθηση της απορρόφησης Ca+


      Κόκκινο + Πράσινο φως (Βαθιά στο δέρμα 1-2 mm). Βελτίωση τών ρυτίδων και αύξηση του ανοσοποιητικού.


      Κόκκινο + Μπλε φως (Βαθιά στο δέρμα 1-2 mm). Αφαιρέστε την ακμή.


      Μπλε + Πράσινο φως. Βαθύς μεταβολισμός και έλεγχος λαδιού.


      Κόκκινο + Μπλε + Πράσινο φως. Βελτιώστε τις λεπτές γραμμές.

Cold Nano Spray (100ml)

      Οι πόροι του ανθρώπινου σώματος είναι 0,02 ~ 0,05mm και η μηχανή ψεκάζει 0,3 – 0,5 micron m (0,0003 ~ 0,0005mm). Τα μόρια του νερού μπορούν εύκολα να εισέλθουν στο δέρμα για ενυδάτωση. Προστατεύουν το δέρμα και διατηρούν την ισορροπία του νερού.

Ζεστή Συμπίεση

      Άνοιγμα των πόρων, ενυδατση σε βάθος, ενισχυση της κυκλοφορίας του αίματος, ενδυνάμωση του μεταβολισμό και μετατροπή του δέρματος σε πιό σφριγηλό και ροζ.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10