EMS Sculpting

αδυνάτισμα και αύξηση της μυϊκής μάζας

Σφιχτο και καλοσχηματισμενο σωμα με εναν ξεκουραστο και ανωδυνο τροπο!

      Η νέα επαναστατική μέθοδος EMS Sculpting System είναι η μόνη παγκοσμίως, που αυξάνει τη μυϊκή μάζα ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος!

      Χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused EctroMagnetic field technology) που διεγείρει άμεσα τους κινητικούς νευρώνες ώστε να έχουμε ενδυνάμωση και ταυτόχρονα λιπόλυση.

      Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ενεργοποιεί τους μυς σε βάθος 8 cm, προκαλώντας δυνατές μυϊκές συσπάσεις- ακόμα πιο δυνατές από μια συνηθισμένη άσκηση ή γυμναστική. H συνεχής διάταση και συστολή των μυών, επιτυγχάνει την εκγύμνασή τους και προκαλεί τους μηχανισμούς λιπόλυσης.

      Αναλύσεις επιβεβαιώνουν ότι ο αριθμός των αποπτωτικών κυττάρων αυξάνεται με τη θεραπεία. Ταυτόχρονα, με την ενίσχυση της μυϊκής μάζας, μπορεί εύκολα να διαμορφώσει τους μυς, να μειώσει το λίπος και να βοηθήσει στην αύξηση του μεταβολισμού.

      Διαθέτει 4 διαφορετικές κεφαλές, που μπορεί να λειτουργούν ξεχωριστά ή ταυτόχρονα, σε διαφορετικά μέρη του σώματος : στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στον άνω βραχίονα (δικέφαλος, τρικέφαλος), στους μηρούς και σε άλλα σημεία.

Πλεονεκτηματα EMS Sculpting

      Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, ασφαλής και ανώδυνη.

      Χωρίς ηλεκτρικό, θερμικό φορτίο και ακτινοβολία.

      Η διαδικασία είναι εύκολη και άνετη.

      Δεν χρειάζεται περίοδος ανάρρωσης μετά τη θεραπεία.

      Βοηθά να αποκτήσετε γραμμωμένους μυς.

      Παράλληλα με τη σύσφιξη βοηθά στη σημαντική απώλεια βάρους.

      Είναι κατάλληλη θεραπεία για όλες τις ηλικίες, για άνδρες και γυναίκες.

      Είναι ιδανική μέθοδος για όσους δεν έχουν χρόνο ή δυνατότητα να επιμείνουν στην άσκηση.

      Μειώνει το τοπικό λίπος, ενδυναμώνει τους μυς με αποτέλεσμα τη μυϊκή και επιδερμική σύσφιξη.

      Χτίζεται δυνατό και όμορφο σώμα.

      Μειώνει τον πόνο των μυών και των αρθρώσεων.

      Διατηρεί τη φυσική νεότητα.

      Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην πρόληψη του Διαβήτη.

      Ενισχύει την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.

Τα οφελη του EMS Sculpting

      Η ιατρική έρευνα απέδειξε ότι μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, το EMS HIFEM μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τους μυς κατά 16% και να μειώσει το λίπος κατά 19% ταυτόχρονα. Προσφέρει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα, εμφανή μέσα στον πρώτο μήνα.

      Ανώδυνη ακραία εκγύμναση μέσα σε λίγα λεπτά.

      Μυϊκή ενδυνάμωση.

      Αύξηση μυϊκού όγκου.

      Δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων.

      Καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία.

      Λεμφική αποσυμφόρηση.

      Μείωση λιπώδους ιστού.

      Μείωση του κοιλιακού λίπους.

      Απώλεια βάρους.

      Γράμμωση των μυών.

      Ανόρθωση σημείων όπως οι γλουτοί.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10