HydraFacial

Ενυδάτωση και Αναζωογόνηση σε Βάθος

Η πιο δημοφιλής εισαγωγή στον κόσμο των θεραπειών ομορφιάς!

      H θεραπεία Hydrafacial είναι Αμερικάνικης προέλευσης και η πλέον αγαπημένη θεραπεία των celebrities, γνωστών ως Hydrafanatics.

      Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία του προσώπου που μπορεί να ικανοποιήσει ταυτόχρονα τόσους παράλληλους στόχους σχετικά με την φροντίδα του δέρματος. Περιλαμβάνει τέσσερα στάδια, την απολέπιση προσώπου, την ενυδάτωση του δέρματος, την διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και φυσικά την συνολική αναζωογόνηση του προσώπου.

      Είναι η απόλυτη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπού δέρματος. Προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης, ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάσης ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει εντυπωσιακά τους διευρυμένους πόρους.

πλεονεκτήματα HydraFacial

      Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 10 ήμερες και διαρκεί 40 λεπτά.

      Η θεραπεία εφαρμόζεται όλο το χρόνο.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά απο 3 με 4 συνδρίες και διαρκεί 1 χρόνο.

      Ήπιο αίσθημα ελαφριάς αναρρόφησης.

      Η συσκευή προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματός.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Συνήθως προτείνονται 10 θεραπείες.

      Προσιτό κόστος.

Στόχοι Green Peel Shrammeck! 3 σε 1

      Η θεραπεία HydraFacial μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλη την περιοχή του προσώπου, για να προσφέρει σημαντική βελτίωση στις παρακάτω περιπτώσεις:

      Ρύθμιση λιπαρότητας.

      Κλείσιμο διεσταλμένων πόρων.

      Αποτοξίνωση δέρματος.

      Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ήπια μικροαπολέπιση με διαμάντι και με τη βοήθεια του νερού.


      Οι μικροσκοπικές κεφαλές που σαρώνουν ολόκληρη την επιδερμίδα, με την βοήθεια της αρνητικής πίεσης του νερού απομακρύνουν σε πρώτη φάση τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.


      Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και μοιάζει σαν ένα απαλό αίσθημα ανακουφιστικής τριβής ή χαλαρού μασάζ.      Στο δεύτερο στάδιο εγχύεται στην επιδερμίδα ένα μίγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος ώστε να εξομαλυνθεί συνολικά η επιδερμίδα. Το peeling αυτό είναι σχεδιασμένο ειδικά για το hydrafacial και δεν προκαλεί κανέναν απολύτως ερεθισμό παρά μόνο ένα ήπιο αίσθημα μασάζ.      Στο τρίτο στάδιο ακολουθεί η εξαγωγή του μίγματος με την μέθοδο του Votrex-exctraction, δηλαδή μια συσκευή με ελικοειδείς κεφαλές οι οποίες εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν αναρρόφηση. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν το δέρμα απαλλάσσοντας τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και εξαλείφοντας τα μαύρα στίγματα.


      Ανάλογα με τον τύπο δέρματος προσαρμόζεται διαφορετική κεφαλή ώστε να προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια είτε μια ευαίσθητη επιδερμίδα είτε μια επιδερμίδα με τραχιά και ανώμαλη υφή. 4ο Στάδιο     Στο τελευταίο στάδιο η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί ένα κοκτέιλ βιταμινών μικρομοριακής μορφής με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.


     Η σύσταση του serum ποικίλλει και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Μπορεί να είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες για την πλούσια ενυδάτωση του δέρματος ή ακόμη να περιέχει ρετινόλη και πεπτίδια για ισχυρή αντιγηραντική δράση και μείωση της λιπαρότητας επίσης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Μην κάνετε κάτι που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα τις προηγούμενες 2-3 ημέρες καθώς η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται μόνο σε υγιής ιστούς.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι ευαίσθητο στον ερεθισμό, επομένως αποφύγετε να το τρίψετε. Αντιθέτως, μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε τη συνηθισμένη ενυδατική σας κρέμα.


⚠      Πριν την έκθεση στον ήλιο, φοράτε απαραιτήτως αντηλιακή προστασία.


⚠      Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και τη σάουνα για τρεις ημέρες, καθότι αυξάνουν την αιματική ροή και επιβραδύνουν την καταπράυνση της ερυθρότητας.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τη θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 15
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2