Πρεσσοθεραπεία

Αντλία Διαλείπουσας Συμπίεσης με Aεροθαλάμους

Διαλείπουσας συμπίεση!

      Η διαλείπουσα συμπίεση είναι μια συσκευή με αεροθαλάμους η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση οιδημάτων των άνω και κάτω άκρων.

      Η αντλία έχει τη μορφή μπότας ή μανικιού με αεροθαλάμους που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν σταδιακά προκαλώντας αύξηση της πίεσης από την περιφέρεια προς το κέντρο, στοχεύοντας έτσι στη βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Πλεονεκτήματα Πρεσσοθεραπείας

  • Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη και χωρίς παρενέργειες.
  • Χωρίς πόνο και χωρίς αναισθησία.
  • Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.
  • Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και έχει διάρκεια έως και ένα έτος.
  • Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.
  • Προσιτό κόστος.

Η διαλείπουσας συμπίεση μπορεί να αποτελέσει μέρος θεραπείας σε:

      Οίδημα κάτω και άνω άκρων.

      Φλεβική ανεπάρκεια.

      Έλκων κάτω άκρων.

      Σε κατακράτηση υγρών κάτω και άνω άκρων.

      Μαστεκτομές.

      Κατάγματα ή μετά από χειρουργείο άνω και κάτω άκρων.

      Αρθρωπλαστικές.

      Διάστρεμμα ποδοκνημικής άρθρωσης.

      Σε τραυματισμούς των μαλακών μορίων (μυϊκές θλάσεις).

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

pressogallery4
pressogallery1
pressogallery2
pressogallery3