Φωτοθεραπεια Ακμης

Θεραπεία κατά της ακμής

Φωτοθεραπεια με Led κατα της Ακμης

      Χρησιμοποιούνται 3 μηχανισμοί καθώς και καλλυντική θεραπεία έτσι ώστε να σταματήσει η παράγωγη του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής (p.acnes) και της λιπαρότητας.

      Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται το μηχάνημα scin cool για καταπράυνση του ερεθισμένου από ακμή δέρματος και για το κλείσιμο των πόρων. Στη συνέχεια εφαρμόζεται μηχάνημα υψίσυχνων για αντισηψία της περιοχής και για να κλείσουν οι ενεργές βλάβες.

      Τέλος χρησιμοποιούμε την μάσκα φωτοθεραπείας στο μπλε χρώμα που εξουδετερώνει το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής (P acnes) και είναι το πλέον το κατάλληλο για τη θεραπεία της ακμής, της ροδόχρου ακμής, του εκζέματος και της ψωρίασης.

      Καταπραΰνει την ερυθρότητα και την φλεγμονή του δέρματος, εξισορροπεί τα επίπεδα του pH και ταυτόχρονα ανακουφίζει από το στρες μέσα από την χαλαρωτική της δράση. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει πάρα πολύ και στις διαταραχές του ύπνου.

Πλεονεκτηματα Φωτοθεραπειας

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη, χωρίς παρενέργειες και επαναλαμβάνεται ανά 10 ημέρες.

      Χωρίς πόνο, χωρίς αναισθησία και χωρίς αντενδείξεις.

      Ελαφριά αίσθηση αναζωογονητικού κρύου.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία, κάθε τύπο δέρματος και για όλο τον χρόνο.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά από 3 ~ 4 συνεδρίες.

      Το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος επανεμφάνισης ακμής (π.χ. ορμονικές διαταραχές).

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Συνήθως προτείνονται 8 συνεδρίες.

      Προσιτό κόστος.

Τα οφελη της Φωτοθεραπειας

      Αντιμετώπιση ακμής.

      Ρύθμιση λιπαρότητας.

      Καθαρισμός του δέρματος με γαλάκτωμα για απομάκρυνση των ρύπων, και στη συνέχεια εφαρμογή ειδικής τονωτικής λοσιόν για την εξισορρόπηση του pH του δέρματος.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10