Cryolipolysis

Καταπολέμησης τοπικού πάχους

Τι ειναι η κρυολιπολυση

      Η κρυολιπόλυση είναι η μοναδική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Σας επιτρέπει να διορθώσετε εύκολα το σχήμα του σώματός σας μια για πάντα.

      Η προηγμένη τεχνολογία της, της επιτρέπει να δρα στοχευμένα στα λιποκύτταρα χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς.

      Λειτουργεί αποκλειστικά με τη βοήθεια του κρύου, από όπου παίρνει και το όνομά της, και δεν έχει επιπτώσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες!

Πλεονεκτηματα κρυολιπολυσης

  • Ο χρόνος Θεραπείας είναι 40 λεπτά και συνήθως απαιτούνται 1 ~ 4 συνεδρίες.
  • Το πλάνο θεραπείας είναι εξατομικευμένο.
  • Χωρίς πόνο, αναίμακτα και με χωρίς εφαρμογή αναισθησίας.
  • Πιο σφριγηλό δέρμα αμέσως μετά τη θεραπεία.
  • Το αποτέλεσμα φαίνεται σε 2 ~3 μήνες άλλα διαρκεί για πάντα.
  • Η διάρκεια αποθεραπείας είναι μηδενική.
  • Προσιτό κόστος.

Τα οφελη της κρυολιπολυσης!

      Βέβαιη καταστροφή των λιποκυττάρων με ισχυρή αναρρόφηση της περιοχής.

      Ταχύτερη θεραπεία χάρη στις τετραπλές κεφαλές εφαρμογής που επιτρέπουν ταυτόχρονη θεραπεία τεσσάρων περιοχών.

      Φυσικό body contouring χωρίς ανομοιομορφίες στο δέρμα και χωρίς χαλάρωση.

      Μικρή ανάγκη επανάληψης. Συστήνονται 1 ~ 4 συνεδρίες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

      Είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία καθώς διαθέτει την Ανώτατη Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση CE.

      Μη επεμβατική μέθοδος.

Δραση κρυολιπολυσης

      Τα λιποκύτταρα μας, παρουσιάζουν αδυναμία στο ψύχος. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται και η κρυολιπόλυση όπου δρα τοπικά στις λιποαποθήκες τις οποίες ψύχει στους -10 ℃ χωρίς όμως να επηρεάζεται το δέρμα μας.

      Μόλις κρυσταλλοποιηθούν τα λιποκύτταρα, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός αποβολής τους από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-35%!

      Καθώς αποβάλλονται τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα, τα υπόλοιπα της περιοχής συμπτύσσονται με αποτέλεσμα την εμφανή μείωση πόντων στις στοχευόμενες περιοχές!

      Από τον πρώτο ήδη μήνα το σώμα έχει αποβάλει ήδη το 80% ενώ μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών ολοκληρώνεται η αποβολή των λιποκυττάρων και το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται μόνιμα κατά 25-35%.


cryolipolysis mini

Μονιμα τα αποτελεσματα

      Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι καταφέρνει να μειώσει τον αριθμό των παραπανίσιων λιποκυττάρων, που ευθύνονται για την εικόνα του τοπικού πάχους σε κάποιο σημείο του σώματος.

      Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν μελλοντικά πάρετε βάρος, το λίπος δεν θα συσσωρευτεί στην μέχρι πρότινος λιποαποθήκη αλλά θα κατανεμηθεί δίνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Ποναει η κρυολιπολυση;

      Προφανώς και όχι. Μόλις τοποθετηθούν οι κεφαλές στην περιοχή της θεραπείας, αισθάνεστε το τράβηγμα του δέρματος, καθώς οι κεφαλές αναρροφούν τον όγκο του τοπικού λίπους.

      Μόλις ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ψύξης, νιώθετε την περιοχή να παγώνει, όμως σύντομα το σημείο μουδιάζει και δεν υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης.

cryolipolysis mini

cryolipolysis mini

Υπαρχει χρονος αποθεραπειας;

      Όχι δεν υπάρχει, μπορείτε να την απολαύσετε στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς σας και αμέσως μετά να επιστρέψετε κανονικά στην εργασία σας.


Εχει αντενδειξεις η κρυολιπολυση;

      Πέρα από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, στις απόλυτες αντενδείξεις είναι το πρόσφατο χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας (εντός εξαμήνου), οι ενεργές εμφυτευμένες συσκευές (απινιδωτής, βηματοδότης) και η κήλη στην περιοχή της θεραπείας.

      Στις σχετικές αντενδείξεις, είναι το έκζεμα, η δερματίτιδα και το εξάνθημα στην περιοχή της θεραπείας, το σύνδρομο Raynaud, η χρήση αντιπηκτικών φαρμάκων, η ομφαλοκήλη, η περιφερική νευροπάθεια και το χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας πέραν του εξαμήνου.

cryolipolysis mini

cryolipolysis mini

Ειναι επικινδυνη η κρυολιπολυση;

      Όχι, καθώς στοχεύει μόνο το στρώμα λίπους και δεν επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς ή τα νεύρα. Είναι μία μέθοδος που αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ.

      Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχει καταγραφεί σε δεκάδες επιστημονικές μελέτες και έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).


Ποτε φαινεται το αποτελεσμα της κρυολιπολυσης και ποσο διαρκει;

      Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, ξεκινάει η αποβολή των λιποκυττάρων μέσω του λεμφικού συστήματος. Το 80% του αποτελέσματος φαίνεται ήδη από τον πρώτο μήνα και βελτιώνεται τους επόμενους 2-3 μήνες. Στους 3 μήνες, θα μπορείτε να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για πάντα!

cryolipolysis mini

Περιοχες εφαρμογης

      Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή, καμπύλη ή γωνία του σώματος που εμφανίζεται τοπικό λίπος και να προσφέρουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

      Διπλοσάγονο.

      Μπράτσα.

      Παχάκια πλάτης και γύρω από το σουτιέν (bra fat).

      Ψωμάκια και παχάκια κάτω από τους γλουτούς.

      Εσωτερική και εξωτερική πλευρά μηρών.

      Κοιλιά (σωσίβιο).

      Πλαϊνά μέσης.

      Γόνατα και γάμπες.

      Μετά την λήψη ιατρικού ιστορικού κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις στην περιοχή του τοπικού πάχους και σχεδιάζουμε την περιοχή με ειδικό μολύβι.     Ο αισθητικός εφαρμόζει πάνω στην περιοχή της θεραπείας μία ειδική προστατευτική μεμβράνη και έπειτα εφαρμόζει το κατάλληλο μέγεθος κεφαλών στις τέσσερις επιλεγμένες λιποαποθήκες.     Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία μετά από 40 λεπτά, αφαιρούνται οι κεφαλές και ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο ελαφρύ μασάζ της περιοχής με κυκλικές κινήσεις ώστε να σπάσουν τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα και να ξεκινήσει η αποβολή τους από τον οργανισμό.


      Το επόμενο ραντεβού σας θα είναι σε ένα μήνα, ώστε να γίνει επανάληψη των μετρήσεων και να διαπιστωθεί ο αριθμός των πόντων που χάσατε!

Μετα τη θεραπεια!

⚠      Για τις πρώτες τρεις ημέρες, κάνετε ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, μία φορά την ημέρα για πέντε λεπτά.


⚠      Αυξήστε την κατανάλωση νερού στα 2-2,5 λίτρα ημερησίως για να ευνοήσετε την αποβολή των τοξινών και των λιποκυττάρων.


⚠      Διατηρήστε για τουλάχιστον 1 μήνα, ή μέχρι να γίνει ο επανέλεγχός σας, σταθερό το σωματικό σας βάρος

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 15
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2