LASER

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Όλες οι τεχνολογίες laser μαζί!

Για πρώτη φορά όλες οι τεχνολογίες laser μαζί! Κορυφαία μηχανήματα αποτρίχωσης συνδυάζουν τις πιο δυνατές τεχνολογίες για ένα απίστευτα γρήγορο, εντελώς ανώδυνο και παντοτινό αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του Αλεξανδρίτη με αυτά του διοδικού laser σε μια μοναδική θεραπεία αποτρίχωσης.

https://dietsystem.gr/wp-content/uploads/2023/12/laser5.png

Η νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την αποτρίχωση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε μορφή ή χρώμα τριχοφυΐας, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Η μεγάλη υπεροχή του τριφασικού laser σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης (ξυραφάκια, τσιμπιδάκια, αποτριχωτικές κρέμες και κεριά, οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, κτλ) είναι ότι δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, κι έτσι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει το δέρμα.

 

Κατά την διάρκεια εφαρμογής η τρίχα απορροφά την ενέργεια του laser και την μεταφέρει στον θύλακα. Η θερμική ενέργεια αυτή αποδυναμώνει τον θύλακα, ο οποίος τις επόμενες
δύο εβδομάδες θα αρχίσει να αποβάλλει την τρίχα μέχρι τελικά αυτή να πέσει. Η επόμενη
τρίχα που θα παραχθεί θα είναι πιο λεπτή και αδύναμη και κάθε φορά θα αποδυναμώνεται κι άλλο μέχρι να εξαφανιστεί οριστικά. Επιπλέον σε κάθε συνεδρία ένα 10% περίπου των τριχών θα εξαφανίζεται οριστικά με αποτέλεσμα την εμφανή αραίωση των τριχών. Αρκεί μια συνεδρία laser για να σας πείσει για τα αποτελέσματα!

Γιατί να επιλέξετε τριφασικό laser

Ταχύτητα

Είναι το πιο γρήγορο Laser, λαμβάνοντας υπόψιν τη διάμετρο του spot που χρησιμοποιεί και την δυνατότητα σάρωσης της περιοχής. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής σε μια μεγάλη περιοχή μόλις σε 30-40 λεπτά.


Ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος

Ανήκει στα Laser 4ης γενιάς με έγκριση FDA που είναι 100% ασφαλή για τις ανοιχτόχρωμες, αλλά και τις σταρένιες ή μαυρισμένες επιδερμίδες, καθώς και για κάθε τύπο τριχοφυΐας, χάρη στη δυνατότητα παραμετροποίησης της θεραπείας.


Αποτελεσματικότητα

Εκπέμπει σε 3 διαφορετικά μήκη κύμματος και έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, να πετυχαίνει τα τριχοθυλάκια σε φάση ανάπτυξης και να τα απενεργοποιεί, έτσι ώστε να μην παράγουν νέες τρίχες.

Μηχανισμός ψύξης

Το τριφασικό laser διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας ώστε να προκαλεί τοπικό μούδιασμα του δέρματος και η εφαρμογή του Laser να είναι απολύτως ανεκτή.


Οι περιοχές εφαρμογής

Η Laser αποτρίχωση είναι μία μέθοδος κατάλληλη για κάθε περιοχή του δέρματος. Είναι ασφαλής και αποτελεσματική τόσο για τις μικρές περιοχές, όπως είναι το άνω χείλος και οι θηλές, όσο και για τις μεγάλες περιοχές, όπως είναι η πλάτη και τα πόδια. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η περιοχή των γεννητικών οργάνων.

 

 • Πρόσωπο
 • Λαιμός & Αυχένας
 • Μασχάλες
 • Χέρια Στήθος
 • Κοιλιά
 • Ώμοι & Πλάτη
 • Γεννητικά όργανα
 • Πόδια

Step by step

Βήμα 1°

Αφού συμπληρώσετε το ατομικό ιατρικό ιστορικό, ο αισθητικός εξετάζει το δέρμα σας για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά. Αν εντοπιστούν σπίλοι ή άλλες δερματικές βλάβες, τότε τις προστατεύει ώστε να μην «χτυπηθούν» από τη δέσμη του Laser. Προσοχή πάνω σε τατουάζ δεν γίνεται να εφαρμοστεί laser.


Βήμα 2°

Αφαιρείτε τα ρούχα ή τυχόν κοσμήματα που υπάρχουν στην περιοχή της θεραπείας και φοράτε ειδικά προστατευτικά γυαλιά.


Βήμα 3°

Ο αισθητικός καθαρίζει την περιοχή της θεραπείας, ξυρίζει το σημείο εφόσον δεν είναι ξυρισμένο, και σχεδιάζει με λευκό μολύβι πάνω στο δέρμα ένα ειδικό πλέγμα στόχευσης που βοηθάει στην οριοθέτηση και την πλήρη σάρωση της περιοχής με το Laser. Αν η εφαρμογή γινεται πάνω σε κάποιο σημείο του προσώπου κόβουμε την τρίχα με ψαλιδάκι και δεν χρησμοποιούμε ξυράφι στην προετοιμασία.

 

 

Βήμα 4°

Αφού ρυθμιστεί η κατάλληλη ένταση για το Laser από τον αισθητικό πραγματοποιείται σάρωση της περιοχής. Η αίσθηση που πρέπει να έχετε καθ’όλη την διάρκεια εφαρμογής Laer και σε κάθε σημείο του σώματος είναι ένα ελαφρύ τσίμπημα και μία ζέστη. Ποτέ πόνο ή κάψιμο. Έτσι είμαστε σίγουροι για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματος σας.


Βήμα 5°

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία Laser, εφαρμόζεται στην περιοχή καταπραϋντική κρέμα και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς περιορισμούς στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Πριν αποχωρήσετε, προγραμματίζετε το ραντεβού Laser της επόμενης συνεδρίας, το οποίο ορίζεται μετά από περίπου 30 ημέρες. Σε αυτήν την τεχνολογία δεν χρειάζεται επαναληπτική εφαρμογή ενδιάμεσα από τις συνεδρίες σας.

 

Οδηγίες πριν τη θεραπεία

 • Ξυρίστε την περιοχή της θεραπείας 1-2 ημέρες νωρίτερα χρησιμοποιώντας έναν αφρό ξυρίσματος για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.
 • Μην χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. τσιμπιδάκι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί, κτλ) στην περιοχή της θεραπείας Laser για τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν τη θεραπεία.
 • Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που περιλαμβάνουν οξέα ή ρετινόλη για τουλάχιστον μία βδομάδα πριν τη θεραπεία.

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

 • Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για τουλάχιστον 12 ώρες.
 • Για το πρώτο 24ωρο, αποφύγετε να κάνετε ντους με καυτό νερό.
 • Αν επιθυμείτε να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να το κάνετε αφού συμπληρωθούν 48 ώρες από τη θεραπεία και πάντα με τη χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας.
 • Μια ελαφρυά ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής είναι φυσιολογική τις πρώτες 1-2 ώρες.
 • Αν παρατηρήσετε σημεία όπου οι τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τη θεραπεία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι τρίχες αυτές απαιτούν μεγαλύτερες ενέργειες και θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες συνεδρίες.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

https://dietsystem.gr/wp-content/uploads/2023/12/laser4.png

 • Απίστευτη Ταχύτητα εφαρμογής!
 • Έως και 50 % Λιγότερες συνεδρίες!
 • Χωρίς πόνο, στοχεύει σε Βάθος!
 • Εντελώς Ανώδυνη και Αποτελεσματική Θεραπεία!
 • Για Όλους τους Τύπους Δέρματος και Τρίχας!
 • Ακόμα και σε Μαυρισμένα από τον Ήλιο δέρματα!
 • Προσιτό κόστος.

Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Οι οικιακές συσκευές αποτρίχωσης είναι εξίσου αποτελεσματικές.


Αλήθεια

Οι οικιακές συσκευές δεν μπορούν να συγκριθούν σε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με τη Laser αποτρίχωση που εφαρμόζεται σε χώρο ιατρείου. Δεν πρόκειται για συσκευές Laser, αλλά για συσκευές IPL (Intense Pulsed Light) που αφαιρούν τις τρίχες με τη μέθοδο της φωτόλυσης. Η δέσμη των συσκευών IPL δεν είναι εστιασμένη με αποτέλεσμα να μην θερμαίνει μόνο την τρίχα, αλλά και όλο το δέρμα. Κατά συνέπεια, είναι χαμηλής αποτελεσματικότητας κι επιπλέον αυξάνει την πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, εγκαυμάτων, υπερμελαγχρώσεων και ουλών, ειδικά στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Οι οικιακές συσκευές IPL που δεν έχουν λάβει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού FDA, που σημαίνει ότι υπάρχουν λίγες μελέτες που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

 

 

Μύθος

H Laser αποτρίχωση είναι ακριβή.


Αλήθεια

Η τιμή μιας συνεδρίας Laser αποτρίχωσης ξεκινάει από 20 ευρώ για μία μικρή περιοχή και σε γενικές γραμμές αρκούν 8-10 για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή αυτή. Αν συνυπολογίσετε το κόστος των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης (ξυραφάκια, τσιμπιδάκια, αποτριχωτικά κεριά και κρέμες, κτλ), αλλά και το κόστος αντιμετώπισης των συχνών ερεθισμών που προκύπτουν με τις μεθόδους αυτές (π.χ. ερεθισμούς, κοψίματα, θυλακίτιδα, κ.α.), είναι ξεκάθαρο ότι όλα μαζί υπερβαίνουν κατά πολύ το κόστος της Laser αποτρίχωσης, καθώς πρόκειται για μεθόδους που απαιτούν συχνές επαναλήψεις εφ’ όρου ζωής.

 

 

Μύθος

Η Laser αποτρίχωση είναι χρονοβόρα.


Αλήθεια

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί την πιο γρήγορη και αποδοτική μέθοδο αποτρίχωσης που προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι μια μικρή περιοχή χρειάζεται 5-10 λεπτά και μετά από κάποιες συνεδρίες το αποτέλεσμα είναι οριστικό θα έλεγε κανείς ότι η εξοικονόμηση χρόνου είναι ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με laser.

 

 

Μύθος

Αποτρίχωση με λέιζερ κάνουν μόνο οι γυναίκες.


Αλήθεια

Έχει υπολογιστεί ότι το 40% όσων κάνουν Laser αποτρίχωση είναι άνδρες. Καθώς οι άνδρες τείνουν να έχουν πιο χοντρή και πυκνή τριχοφυΐα, η Laser αποτρίχωση αποδεικνύεται πολύτιμη για εκείνους, αφού τους γλιτώνει από τον ερεθισμό του ξυρίσματος, τις αμυχές και τη θυλακίτιδα. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι τα αυτιά, η μύτη, το κολάρο, το στέρνο, οι ώμοι, η πλάτη, η κοιλιά, η περιοχή των γεννητικών οργάνων και τα πόδια. Πολλοί χρησιμοποιούν τη Laser αποτρίχωση για να δημιουργούν ένα καλύτερο σχήμα στην τριχοφυΐα του προσώπου, αποφεύγοντας έτσι το συχνό τριμάρισμα (ψαλίδισμα των τριχών στα φρύδια, το μουστάκι, τα γένια, κτλ), ενώ όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, προχωράνε συχνά σε full body αποτρίχωση με λέιζερ για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις αλλά και μία αίσθηση φρεσκάδας την ώρα της άσκησης.

 

 

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για Laser αποτρίχωση;

Η προηγμένη τεχνολογία του τριφασικού Laser αποτρίχωσης επιτρέπει την εφαρμογή της θεραπείας σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας (εκτός από τις λευκές τρίχες λόγω έλλειψης μελανίνης). Πριν την εφαρμογή, ο ειδικός εξετάζει το δέρμα και την τριχοφυΐα σας, για τυχόν δερματικές παθήσεις ή άλλους περιοριστικούς παράγοντες για να ρυθμίσει τις παραμέτρους της θεραπείας στα μέτρα σας.


Πονάει η Laser αποτρίχωση;

Όχι. Τα το τριφασικό laser διαθέτei ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης, που λειτουργεί ταυτόχρονα και μουδιάζει το δέρμα τη στιγμή της θεραπείας, καθιστώντας την εφαρμογή απολύτως ανεκτή. Οι παλμοί του Laser έχουν την αίσθηση ενός μικρού τσιμπήματος στις περισσότερες περιοχές του σώματος και είναι ανεκτοί.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία Laser;

Ο χρόνος της θεραπείας Laser εξαρτάται από την περιοχή. Για παράδειγμα, η Laser αποτρίχωση στο άνω χείλος διαρκεί μόλις 3-5 λεπτά, ενώ στα πόδια μπορεί να χρειαστεί 30-40 λεπτά.


Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Η περιοχή μπορεί να είναι για μερικές ώρες ερεθισμένη. Είναι η φυσιολογική αντίδραση του δέρματος, η οποία υποχωρεί το πολύ μετά από 24 ώρες.

Έχει παρενέργειες;

Η Laser αποτρίχωση είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, που έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από το 1997. Το Laser δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της θεραπείας ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματος και τον τύπο της τριχοφυΐας κάθε ατόμου, επομένως η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε δέρματος. Όταν η ρύθμιση των παραμέτρων της θεραπείας (π.χ. ένταση, διάρκεια παλμών, κτλ) γίνεται από έμπειρο αισθητικό, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν παρενέργειες (π.χ. έγκαυμα στην περιοχή) και το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε μικρότερο αριθμό συνεδριών.

 

 

 

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Στις αντενδείξεις της αποτρίχωσης με Laser είναι η φωτοευαισθησία, η λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων, καθώς και οι διάφορες δερματικές παθήσεις στην περιοχή της εφαρμογής (π.χ. έκζεμα, έρπης). Επίσης, η λέιζερ αποτρίχωση σε περίοδο εγκυμοσύνης γίνεται μονάχα με χαρτί γιατρού.


Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με Laser είναι μόνιμο και ξεπερνάει το 90%. Ήδη από την 1η κιόλας συνεδρία η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 10-25%, με την 3η συνεδρία αγγίζει τουλάχιστον το 40-50%, ενώ όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών, η τριχοφυΐα έχει εξαλειφθεί εντελώς ή έχει μετατραπεί σε ένα αόρατο χνούδι και το δέρμα είναι πια βελούδινο όπως αυτό ενός μικρού παιδιού.

Χρειάζονται συνεδρίες για τη συντήρηση του αποτελέσματος;

Το αποτέλεσμα της Laser αποτρίχωσης είναι οριστικό και τόσο θεαματικό που δεν δημιουργεί την ανάγκη για συνεδρίες συντήρησης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία εντοπίζει και καταστρέφει ακόμα και το λεπτό χνούδι με αποτέλεσμα η τρίχα να εξαφανίζεται 100% μετα το πέρας των συνεδριών.

 

 

Photo Gallery

l4
l3
l2
l1
laser3
laser2
laser1
Laser-therapy-dietsystem-clinic
Laser-therapy-dietsystem-clinic-1
Laser-therapy-dietsystem-clinic-4
Laser-therapy-dietsystem-clinic-6
Laser-therapy-dietsystem-clinic-8