Fractional Co2 Laser

Σβήσιμο στα σημάδια του χρόνου

Επαναφορα της νεανικης λαμψης

      Το Fractional Laser αποτελεί ένα σπουδαίο πολυεργαλείο που μπορεί να επαναφέρει τη νεανική λάμψη του προσώπου και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης. Λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα, συστέλλει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνει την όψη των ουλών, καταπολεμάει τις πανάδες και τις καφέ κηλίδες!

Τι ειναι το Fractional Laser

      Το Fractional Laser είναι ένα καινοτόμο είδος Laser, το οποίο μπορεί να αποκαταστήσει με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια τη σφριγηλότητα και την λάμψη του προσώπου παράγoντας υψηλής ισχύος ενέργεια, η οποία διεισδύει στο δέρμα και απορροφάται αμέσως από τα μόρια νερού που είναι το βασικό συστατικό των ιστών.

      Αυτό προκαλεί ελεγχόμενη εξάχνωση των κυττάρων της επιδερμίδας και ταυτόχρονα θερμικό τραυματισμό των κυττάρων του χορίου. Με τον τρόπο αυτόν, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος και η εντατική παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και συνεπώς βελτίωση στο χρώμα, την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

      Σε κάθε συνεδρία τραυματίζονται μόνο μερικά σημεία του δέρματος, ενώ τα γειτονικά σημεία παραμένουν άθικτα και υγιή. Αμέσως μετά τη θεραπεία, τα υγιή κύτταρα μετακινούνται προς τα τραυματισμένα σημεία και διεγείρουν την ταχεία επούλωσή τους.

Πλεονεκτηματα Fractional Co2

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 45 λεπτά και συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες ανά 20-30 ημέρες.

      Το πλάνο θεραπείας είναι εξατομικευμένο.

      Χωρίς πόνο, αναίμακτα και με τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας αν χρειαστεί.

      Πιο σφριγηλό δέρμα αμέσως μετά τη θεραπεία.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται σε 10 μέρες άλλα βελτιώνεται ένα μηνά ακόμα και διαρκέι για χρόνια.

      Η διάρκεια αποθεραπείας είναι μικρή 1-2 ημέρες (υπάρχει ήπια ερυθρότητα και οίδημα).

      Προσιτό κόστος.


fractional laser

Χαριζει νεανικη λαμψη

      Μετά από περίπου μία-δύο βδομάδες, ετοιμαστείτε να λάμψετε! Το Fractional Laser απομακρύνει την εξωτερική στιβάδα του δέρματος που είναι ταλαιπωρημένη και αποτελείται από πολλά νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα να έρχεται στην επιφάνεια νέο υγιές και φυσικά λαμπερό δέρμα.


Μειωνει τις ρυτιδες

      Έχει υπολογιστεί ότι το Fractional Laser μειώνει κατά 50-90% την εμφάνιση των ρυτίδων. Ανάλογα με την ένταση της θεραπείας, έχει την ικανότητα να δρα τόσο στις λεπτές γραμμές έκφρασης, όσο και στις βαθύτερες πτυχώσεις, καθώς επίσης να βελτιώνει σημαντικά την υφή του δέρματος.

fractional laser

fractional laser

Συστελλει τους διεσταλμενους πορους

      Καθώς το Laser αφαιρεί την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και αφήνει να αναδυθεί νέο φρέσκο δέρμα, βελτιώνει σημαντικά την όψη των διεσταλμένων πόρων που εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην επιφάνεια του δέρματος.


Συσφιγγει το χαλαρο δερμα

      Χάρη στην εντατική διέγερση κολλαγόνου, το Fractional Laser αποκαθιστά τη ελαστικότητα του δέρματος και επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών, χαρίζοντας έτσι πιο νεανικό περίγραμμα προσώπου.

fractional laser

fractional laser

Βελτιωνει τις ουλες ακμης

      Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής, το Fractional Laser μπορεί να βελτιώσει θεαματικά την όψη τους σε λίγες μόνο συνεδρίες (σε 1 έως 3) με μηδαμινές παρενέργειες.


Αντιμετωπιζει τα σημαδια φωτογηρανσης

      Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης του βάθους δράσης της δέσμης του, το Fractional Laser αποτελεί ιδανική θεραπεία για καφέ κηλίδες και άλλα σημάδια φωτογήρανσης.

fractional laser

Μυθος και Αληθεια

Ο Μύθος

Το Fractional Laser είναι μόνο για θεραπείες προσώπου.

Η Αλήθεια

      Το Fractional Laser μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια ασφάλεια και στο σώμα. Συνηθέστερα εφαρμόζεται στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, αλλά και σε άλλα σημεία όπου το δέρμα εμφανίζει σημάδια φωτογήρανσης (κηλίδες και πανάδες), όπως είναι τα χέρια που βελτιώνει την όψη, την υφή και το χρώμα του δέρματος.

      Γίνεται εντατικός καθαρισμός του δέρματος για απομάκρυνση υπολειμμάτων λιπαρότητας, βακτηρίων και μακιγιάζ.


      Πριν την έναρξη της θεραπείας, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για να είναι απολύτως ανεκτή η ενέργεια του Laser.      Η δράση του Laser ρυθμίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τον σκοπό της θεραπείας.


      Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις, ξεκινάει η σάρωση του δέρματος.


      Είναι πιθανό να αισθανθείτε ένα ελάχιστο αίσθημα καύσου τη στιγμή της εφαρμογής, αλλά είναι απολύτως ανεκτό.     Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση του δέρματος, σας αφαιρούνται τα προστατευτικά γυαλιά και εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή της θεραπείας ενυδατική και αναπλαστική κρέμα.


     Είναι η στιγμή που μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη συνεδρία (μετά από περίπου 15 ημέρες) και να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μετα τη θεραπεια!

⚠      Για να καταπραΰνετε τον ερεθισμό και το οίδημα των πρώτων ημερών, μπορείτε να εφαρμόσετε κρύες κομπρέσες στην περιοχή της θεραπείας.


⚠      Τις πρώτες 3 ημέρες, συστήνεται να εφαρμόζετε καθημερινά μία αναπλαστική κρέμα.


⚠      Είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας με δείκτη προστασίας από 30 και άνω.