Face Lifting

Σύσφιξη προσώπου & λιποδιάλυση στο διπλοσάγονο

Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

      Η θεραπεία Facelift με RF ραδιοσυχνότητες και φωτοθεραπεία LED αντιμετωπίζει αποτελεσματικά δύο βασικά αισθητικά ζητήματα: την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

      Είναι μία πολύ δραστική μέθοδος αλλά και απολαυστική ταυτόχρονα, η δράση της οποίας φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και προκαλεί την ανάπλαση του από μέσα προς τα έξω.

Face Lift 9

      Προσφέρει άμεσα πιο σφριγηλή και ανανεωμένη όψη και καθώς προχωράνε οι συνεδρίες, το αποτέλεσμα αθροίζεται χαρίζει την όψη του lifting χωρίς όμως νυστέρι!

πλεονεκτήματα της θεραπείας RF

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 50-60 λεπτά και συνήθως απαιτούνται 8-10 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται ανά 7-10 ημέρες.

      Διάρκεια αποτελέσματος έως και 2 χρόνια.

      Χωρίς πόνο, αναίμακτα, και χωρίς αναισθησία.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και τελειοποιείται με την ολοκλήρωση των συνεδριών.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Προσιτό κόστος.

Η θεραπεία που διεκδικεί να γίνει το νέο lifting

Τι είναι η θεραπεία FaceLift;

      Η θεραπεία Facelift είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, που συνδυάζει μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με τις ευεργετικές ιδιότητες της φωτοθεραπείας LED στο κόκκινο φώς. Έτσι επιτυγχάνεται σύσφιξη και λιποδιάλυση στην ίδια θεραπεία για μια ολική αναδόμηση του περιγράμματος.

Πώς λειτουργεί;

      Η αίσθηση κατά της διάρκεια της θεραπείας είναι σαν ένα απαλό ζεστό μασάζ που πραγματοποιείται με επαναληπτικά περάσματα πάνω από την επιθυμητή περιοχή. Στην πραγματικότητα όμως η δράση αυτή ανεβάζει στοχευμένη τη θερμοκρασία στο χόριο και τον υποδόριο ιστό στους 40-43 βαθμούς C, ενισχύουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία στην περιοχή και έτσι επιτυγχάνεται ανόρθωση, σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος.

Αναλυτική Δράση FaceLift

Πώς δρουν οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες;

      Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες δρουν εκεί όπου βρίσκεται ο λιπώδης ιστός (βάθος 20 χιλιοστών) και μέσω της θερμότητας προκαλείται διάσπαση της λιπώδους μεμβράνης των λιποκυττάρων. Έτσι το λίπος να απελευθερώνεται, συλλέγεται από το λεμφικό σύστημα και αποβάλλεται.

Πώς δρουν οι διπολικές ραδιοσυχνότητες;

      Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες αντιθέτως, δρουν επιφανειακά στο χόριο και τον υποδόριο ιστό (βάθος 2-6 χιλιοστά), προκαλώντας τη σύσπαση των ινών κολλαγόνου και τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου.

Φωτοθεραπεία

Πώς επιδρά η φωτοθεραπεία προσώπου;

      Την ίδια στιγμή, η φωτοθεραπεία προσώπου εκμεταλλεύεται το πιο ευεργετικό και θεραπευτικό φάσμα του φωτός για να προσφέρει θεαματική αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων!

      Συγκεκριμένα το κόκκινο φως (620-630nm) εχει αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για το δέρμα.

      Διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και ενισχύοντας τη δύναμη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

      Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το πρόσωπο δείχνει κατευθείαν πιο λαμπερό και ξεκούραστο.

●      Γίνεται προσεχτικός καθαρισμός του δέρματος, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος λιπαρότητας και μακιγιάζ.


●      Εφαρμόζεται ένα ελαφρύ πίλινγκ για να απομακρυνθούν τα ήδη νεκρά κύτταρα και χωρίζεται το πρόσωπο σε ανατομικές ζώνες.●      Εφαρμόζεται ένα ειδικό συσφικτικό gel στα σημεία της θεραπείας και ρυθμίζεται η απαραίτητη ενέργεια στη συσκευή σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός.


●      Έπειτα πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενα περάσματα της κεφαλής στην περιοχή της θεραπείας με ανωδικές κινήσεις.●      Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, πραγματοποιείται θερμομέτρηση της περιοχής με ειδικό θερμόμετρο με στόχο η θερμοκρασία να είναι 40-43οC.●      Τοποθετείται ειδική μασκα φωτοθεραπείας LED κόκκινου χρώματος για περίπου 15-20 λεπτά.●      Εφαρμόζεται χαλαρωτική μάλαξη στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με προϊόντα για ενυδάτωση πρόσωπου, ματιών αλλά και αντηλιακή κρέμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Αποφύγετε ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σας αμέσως πριν τη θεραπεία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ηλιοθεραπεία, όπως και το τεχνητό μαύρισμα (σολάριουμ).

Μετά τη θεραπεία

⚠      Η έκθεση στον ήλιο επιτρέπεται, αλλά με τη χρήση της απαραίτητης αντηλιακής προστασίας.


●      Συστήνεται η κατανάλωση αρκετών υγρών για την αποβολή των τοξινών.


●      Δεν υπάρχει περιορισμός στην εφαρμογή μακιγιάζ μετά τη θεραπεία.

Photo Gallery

Face Lift 17
Professional beautician in office conducts session of thermal or radio frequency hardware RF lifting. Tightening and rejuvenation of face skin woman patient close up
Face Lift 20
Face Lift Στο στάδιο Led