Hydra Ultra Collagen

Πολλές θεραπείες σε μία!

Η νούμερο ένα θεραπεία αντιγήρανσης στο εξωτερικό!

      Με τη χρήση 10 μηχανημάτων αντιμετωπίζουμε διαφορετικά προβλήματα του προσώπου όπως αφυδάτωση, επιδερμική και μυϊκή χαλάρωση και ρυτίδες.

      Είναι η πιο αποτελεσματική μη παρεμβατική θεραπεία στον τομέα της αντιγήρανσης, με άμεσα αποτελέσματα και ολική βελτίωση της υφής και της ποιότητας του δέρματος. Περιέχει την θεραπεία triple cavitation, hydra και την φωτοδυναμική θεραπεία σε 1 μόλις θεραπεία!

Πλεονεκτήματα Hydra Ultra Collagen

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη και χωρίς παρενέργειες.

      Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται ανά 10 μέρες.

      Χωρίς πόνο και χωρίς αναισθησία.

      Αίσθηση: ελαφριά αναρρόφηση, ελαφριά ζεστή, κρύο μάλαξη.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά από δύο συνεδρίες και έχει διάρκεια έως και 3 με 4 χρόνια.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

      Ο συνήθης προτεινόμενος αριθμός συνεδριών 6 με 8.

      Προσιτό κόστος.

Οφέλη Hydra Ultra Collagen

      Λεύκανση.

      Λείανση ρυτίδων με μεγάλο βάθος.

      Εξαφάνιση λεπτών γραμμών.

      Βαθιά ενυδάτωση.

      Βελτίωση οιδήματος.

      Επαναφορά ελαστικότητας επιδερμίδας.

      Πρόληψη και αντιγήρανση.

      Επιδερμική σύσφηξη.

      Αποτοξίνωση.

      Θρέψη με βιταμίνες.

      Hydra facial(4 στάδια), ψεκασμός με βιταμίνες, απολέπιση με σπάτουλα υπερήχων, μεσοθεραπεία προσώπου , μεσοθεραπεία ματιών, scincool μηχανισμός σύσφιξης φωτοθεραπεία led.      Απολέπιση με ενζυμικό peeling για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός του δέρματος.      Χρήση ατμού για 15 λεπτά, για ευκολότερη διάνοιξη πόρων, ώστε να μην προκληθεί τραυματισμός.


      Στα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον.


      Ο ατμός περνάει πρώτα από μία λάμπα UV, και ιονίζεται. Αυτό συμβάλει στην αντισηψία του δέρματος, προστατεύοντας τους διεσταλμένους πόρους από μικρόβια και μολύνσεις.     Διάνοιξη πόρων και εξαγωγή σμήγματος χειρωνακτικά . Αφαιρούνται μαύρα στίγματα και εγκλωβισμένο σμήγμα από όλο το πρόσωπο.


      Δεν χρησιμοποιούνται εργαλεία για να μην δημιουργηθεί τραυματισμός. Στα ακνεϊκά δέρματα με ενεργά σπυράκια , δεν πραγματοποιούνται διανοίξεις στις βλάβες της ακμής, παρά μόνο περιμετρικά αυτών, για να μην επεκταθεί η φλεγμονή.      Στο πρόσωπο τοποθετείται μία διαφανής γάζα και γίνεται χρήση υψίσυχνων για 1-2 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, για πλήρη αντισηψία μετά τις διανοίξει     Εφαρμογή serum με θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμογή καταπραϋντικής κρεμομάσκας που προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.


      Η μάσκα παραμένει πάνω στο πρόσωπο για 15 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά της.     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου, κατά το οποίο εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10