Body Dermapen

Dermapen Σώματος

Dermapen για το σωμα

      Η θεραπεία Dermapen είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Ειδικά σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση του δέρματος (σύσφιξη) και οι ραγάδες, το Dermapen προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα μέσω της διαδικασίας της μικρο-βελόνωσης (microneedling).

1. Μείωση Κυτταρίτιδας

      Η κυτταρίτιδα προκαλείται από την κακή κυκλοφορία, τη συσσώρευση λιποκυττάρων και τη φθορά του κολλαγόνου στις υποκείμενες δομές του δέρματος. Το Dermapen, μέσω της μικρο-βελόνωσης, διεγείρει τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την παραγωγή κολλαγόνου στις περιοχές που εμφανίζεται κυτταρίτιδα.

● Βελτιωμένη κυκλοφορία αίματος: Η διαδικασία της μικρο-βελόνωσης προάγει τη ροή του αίματος και τη θρέψη των κυττάρων, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

● Αναδόμηση κολλαγόνου: Η παραγωγή νέου κολλαγόνου βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και λιγότερο “κυματιστό”, βελτιώνοντας έτσι την όψη της κυτταρίτιδας.

● Βαθύτερη εισχωρηση λιποδιαλυτικών συστατικών: Εφόσον η θεραπεία λειτουργεί και ώς μεσοθεραπεία μπορούμε να εισάγουμε ως τα βαθύτερα στρώματα του δερματος λιποδιαλυτικά συστατικά όπως, συνένζυμο Α, καρνιτίνη, καφεΐνη, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και φύλλα Centella asiatica.

Με την επαναλαμβανόμενη χρήση, το Dermapen μπορεί να μειώσει αισθητά την εμφάνιση των κυτταριτιδικών εναποθέσεων, προσφέροντας ένα πιο ομοιόμορφο και σφριγηλό δέρμα.

2. Σύσφιξη και Ανόρθωση Δέρματος

      Η χαλάρωση του δέρματος, που εμφανίζεται με την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσικής φθοράς των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με το Dermapen. Η διέγερση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης βοηθά στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος και στην επίτευξη σύσφιξης.

● Βελτίωση της ελαστικότητας: Οι μικροτραυματισμοί ενθαρρύνουν την παραγωγή κολλαγόνου, αναζωογονώντας τη δομή του δέρματος και κάνοντάς το πιο σφριγηλό.

● Ανόρθωση χαλαρών περιοχών: Με τη συστηματική εφαρμογή, οι χαλαρές περιοχές όπως κοιλιά, μπράτσα και μηροί παρουσιάζουν βελτίωση στη σύσφιξη και την υφή του δέρματος.

● Βαθύτερη εισχωρηση συσφικτικών συστατικών: Εφόσον η θεραπεία λειτουργεί και ώς μεσοθεραπεία μπορούμε να εισάγουμε ως τα βαθύτερα στρώματα του δερματος συσφικτικά συστατικά όπως υαλουρονικό, θαλάσσιο κολλαγόνο, ceramides νιασιναμίδη κ.α.

      Αυτή η διαδικασία αποτελεί μια μη επεμβατική λύση για την καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενισχύοντας την εμφάνιση νεανικού, σφριγηλού δέρματος.

3. Μείωση Ραγάδων

      Οι ραγάδες είναι ουλές που προκύπτουν από την ταχεία διάταση του δέρματος, π.χ. κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή απότομης αύξησης ή απώλειας βάρους. Το Dermapen έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων, καθώς βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

● Αναπλαστική δράση: Η μικρο-βελόνωση βοηθά στην ανανέωση των ιστών γύρω από τις ραγάδες, κάνοντάς τες λιγότερο εμφανείς.

● Διέγερση κολλαγόνου: Η αύξηση του κολλαγόνου συμβάλλει στην ομαλοποίηση της περιοχής των ραγάδων, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και ομοιόμορφο.

      Με το Dermapen, οι ραγάδες γίνονται λιγότερο έντονες, ενώ η υφή του δέρματος βελτιώνεται, αποκτώντας μια πιο φυσική και ομοιόμορφη όψη.

Συμπερασμα

      Η θεραπεία Dermapen είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης του δέρματος και των ραγάδων. Με τη δύναμη της μικρο-βελόνωσης, προάγει τη φυσική αναδόμηση του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση και υφή του δέρματος. Προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, καθιστώντας την μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν το δέρμα τους και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους χωρίς επεμβατικές διαδικασίες.