Casmara treatments

Σύσφιξη προσώπου & λιποδιάλυση στο διπλοσάγονο

Casmara Treatments

      Οι καλλυντικές θεραπείες της Casmara αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις για την αναζωογόνηση και την περιποίηση του δέρματος, προσφέροντας εξειδικευμένες και στοχευμένες θεραπείες για διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Οι θεραπείες αυτές βασίζονται σε προηγμένες φόρμουλες και μπορούν να συνδυαστούν και με μηχάνημα ιοντοφόρεσης για βαθύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών. Παρακάτω ακολουθεί μια αναλυτική παρουσίαση των τριών κορυφαίων θεραπειών της Casmara: Infinity Rejuvenation Treatment, Ocean Miracle Treatment και Advanced Nácar Treatment.

1. Infinity Rejuvenation Treatment

      Η Infinity Rejuvenation Treatment της Casmara είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Συνδυάζει τη δύναμη των πεπτιδίων και την τεχνολογία της νανοκοσμητολογίας για να παρέχει ορατά αποτελέσματα μείωσης ρυτίδων και σύσφιξης.

Κύρια Συστατικά:

●ETERNAL BEAUTY:      Επαναστατικό δραστικό συστατικό με γονιδιωματική τεχνολογία, ικανό να προστατέψει το DNA επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης ενώ μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης του προσώπου.

●ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ CHARDONNAY:      Συστατικό που διεγείρει την ολοκληρωτική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.Κατά τη διάρκεια της ημέρας, βοηθά το δέρμα να επαναφέρει τα βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, βοηθά στην ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγέννησης ενώ επιδιορθώνει τις κατεστραμμένες δομές.

●ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ:      Νευροκαλλυντικό ενεργό συστατικό ανανέωσης και ευεξίας.. Η μελατονίνη εκτελεί 3 βασικές ενέργειες που επιβραδύνουν τη γήρανση: αναγεννά τα κατεστραμμένα κύτταρα, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας τους και ενισχύει το προστατευτικό τους φράγμα.

●Πεπτίδια νέας γενιάς:      Τα πεπτίδια δρουν στην επιφάνεια του δέρματος για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προάγοντας τη φυσική ανανέωση του δέρματος και ενισχύοντας τη δομή του.

●Υαλουρονικό οξύ:      Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και γεμίζει τις ρυτίδες, δίνοντας όγκο και λείανση στην επιδερμίδα.

Οφέλη:

      Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

      Σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας.

      Βαθιά ενυδάτωση και βελτίωση της υφής του δέρματος.

      Αποκατάσταση της λάμψης και της ελαστικότητας.

Η θεραπεία είναι ιδανική για ώριμο δέρμα που αναζητά έντονη αναζωογονητική περιποίηση προσώπου. Ιδιαίτερα ενδείκνυται για την καταπολέμηση της έλλειψης σταθερότητας της επιδερμίδας, των βαθιών ρυτίδων και των πολύ έντονων γραμμών έκφρασης.

2. Ocean Miracle Treatment

      Η Ocean Miracle Treatment είναι μια φυσική οικολογική θεραπεία ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ και ΣΥΣΦΙΞΗΣ η οποία αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης.Με σύνθεση με ενεργά φυσικά θαλάσσια συστατικά ενεργεί σε κυτταρικό επίπεδο, αναζωογονώντας το δέρμα από το εσωτερικό του. Η καινοτόμος δράση μεταμορφώνει τα γερασμένα κύτταρα σε νεανικά και διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης έχοντας ως αποτέλεσμα την πυκνότητα του δέρματος και ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Κύρια Συστατικά:

●ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ:      Αναζωογονητικό πλάσμα των ωκεανών.

●ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ WAKAME:      Ισχυρό συσφικτικό και αναζωογονητικό ενεργό συστατικό.

●JUVENESSENCE®:      Ένα αναζωογονητικό δραστικό συστατικό που εκχυλίζεται από φύκια Alaria Esculenta. Συγκρατεί και αναστρέφει την κυτταρική γήρανση (κυτταρική αποτοξίνωση).

●HYADISINETM:      Μια έξυπνη 24ωρη ενυδατική κρέμα θαλάσσιας προέλευσης. Έχει μεγαλύτερη ενυδατική ικανότητα από το υαλουρονικό οξύ.

●KERATOCLEAN®:      Ένα φυσικό βιοτεχνολογικό ενεργό συστατικό με απολεπιστικές ιδιότητες. Peeling κερατολυτικού ενζύμου.

●RICE BRAN OIL:      Ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και θρεπτικό ενεργό συστατικό με βιταμίνη Ε, Ɣ-ορυζανόλη και φερουλικό οξύ, τρεις φυσικές ουσίες που καταπολεμούν τη γήρανση του δέρματος.

Οφέλη:

      Ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος.

      Βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση.

      Αναδόμηση και βελτίωση της υφής του δέρματος.

      Αποκατάσταση της ζωντάνιας και της λάμψης της επιδερμίδας.

      Ορατά ανανεωμένο δέρμα μετά από 15 ημέρες περιποίησης ομορφιάς OCEAN MIRACLE.

      85% πιο τονωμένο, 90% πιο σφριγηλό και 70% πιο ενυδατωμένο δέρμα.

Η θεραπεία Ocean Miracle είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για όσους χρειάζονται σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας.

3. Advanced Nácar Treatment

      Η Advanced Nácar Treatment είναι μια θεραπεία εξειδικευμένη για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και της ανομοιόμορφης απόχρωσης του δέρματος. Η φόρμουλα της θεραπείας επικεντρώνεται στη μείωση των κηλίδων και στη βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει αντιγηραντική δράση.

Κύρια Συστατικά:

●NEXT GENERATION PEEL COMPLEX:      Ένα ενεργό συστατικό απολέπισης και ανανέωσης.

●OCTADECENEDIOIC ACID:      Ένα anti-dark spot μίγμα που αποχρωματίζει και φωτίζει τα σκοτεινά σημεία και τις υπερχρωματισμένες περιοχές.

●ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ:      Ένα δραστικό συστατικό αποχρωματισμού και αποκατάστασης. Αποτρέπει τη σύνθεση μελανίνης. Επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

●Λευκαντικά πεπτίδια:      Μειώνουν την παραγωγή μελανίνης και συμβάλλουν στη σταδιακή εξάλειψη των δυσχρωμιών.

●Βιταμίνη C:      Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που φωτίζει την επιδερμίδα και βοηθά στη μείωση των κηλίδων, χαρίζοντας ομοιόμορφη χροιά.

Οφέλη:

      Μείωση δυσχρωμιών και αποχρωματισμών.

      Φωτεινότητα και ομοιόμορφη απόχρωση του δέρματος.

      Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία.

      Επαναφορά της ζωντάνιας και της λάμψης της επιδερμίδας.

Η θεραπεία Advanced Nácar είναι κατάλληλη για δέρματα με ανομοιομορφίες στον τόνο, όπως κηλίδες από τον ήλιο ή σημάδια γήρανσης, και συνιστάται για όσους θέλουν να αποκτήσουν λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Συμπερασμα

      Οι θεραπείες της Casmara προσφέρουν στοχευμένη φροντίδα για διαφορετικές ανάγκες του δέρματος. Η Ocean Miracle Treatment αναζωογονεί και συσφίγγει την επιδερμίδα, η Infinity Rejuvenation Treatment ενυδατώνει και γεμίζει τις ρυτίδες, ενώ η Advanced Nácar Treatment λευκαίνει και αποκαθιστά τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας. Κάθε θεραπεία προσφέρει μοναδικά οφέλη, κάνοντας την Casmara κορυφαία επιλογή για την ολιστική περιποίηση του δέρματος.





●      Γίνεται προσεχτικός καθαρισμός του δέρματος, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος λιπαρότητας και μακιγιάζ.


●      Εφαρμόζεται ένα ελαφρύ πίλινγκ για να απομακρυνθούν τα ήδη νεκρά κύτταρα και χωρίζεται το πρόσωπο σε ανατομικές ζώνες.



●      Εφαρμόζεται ένα ειδικό συσφικτικό gel στα σημεία της θεραπείας και ρυθμίζεται η απαραίτητη ενέργεια στη συσκευή σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός.


●      Έπειτα πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενα περάσματα της κεφαλής στην περιοχή της θεραπείας με ανωδικές κινήσεις.



●      Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, πραγματοποιείται θερμομέτρηση της περιοχής με ειδικό θερμόμετρο με στόχο η θερμοκρασία να είναι 40-43οC.



●      Τοποθετείται ειδική μασκα φωτοθεραπείας LED κόκκινου χρώματος για περίπου 15-20 λεπτά.



●      Εφαρμόζεται χαλαρωτική μάλαξη στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με προϊόντα για ενυδάτωση πρόσωπου, ματιών αλλά και αντηλιακή κρέμα.