ΜΙΚΡΟΜΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αναίμακτη μεσοθεραπεία

ΜΙΚΡΟΜΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

    Ο μικρομοριακός καθαρισμός προσώπου είναι μια σύγχρονη και ήπια θεραπεία που χρησιμοποιεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για την αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας. Η διαδικασία στοχεύει στον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, απομακρύνοντας ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση.



ΒΗματα ΘεραπεΙας



● Hydra Facial: Το Hydra Facial είναι το πρώτο στάδιο της θεραπείας, κατά το οποίο χρησιμοποιούνται τέσσερα βασικά προϊόντα:

1) Νερό: για να καθαρίσει και να προετοιμάσει το δέρμα.

2) Σαλικυλικό Οξύ: που διεισδύει στους πόρους και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα, καταπολεμώντας τα μαύρα στίγματα και την ακμή.

3) Γαλακτικό Οξύ: το οποίο δρα απολεπιστικά, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση.

4) Βιταμίνες: θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια.



● Σπάτουλα Υπερήχων: Μετά την εφαρμογή των προϊόντων Hydra Facial, χρησιμοποιείται μια σπάτουλα υπερήχων για την εξαγωγή του σμήγματος από τους πόρους. Οι δονήσεις της σπάτουλας δημιουργούν μικροσκοπικά κύματα που βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων και σμηγμάτων χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό και απαλό.



● Ύψισυχνα Ρεύματα: Έπειτα, εφαρμόζονται ύψισυχνα ρεύματα για να ενισχυθεί η μικροκυκλοφορία και να καταπραϋνθούν οι φλεγμονές. Αυτή η διαδικασία βοηθά επίσης στην αποστείρωση της περιοχής και στην καταπολέμηση της ακμής και των βακτηρίων που ενδέχεται να βρίσκονται στους πόρους.




● Ψεκασμός Βιταμινών με Αερογράφο: Σε αυτό το στάδιο, χρησιμοποιείται ένας αερογράφος για την εφαρμογή βιταμινών και ενυδατικών στοιχείων στην επιδερμίδα. Ο ψεκασμός επιτρέπει στις βιταμίνες να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα, παρέχοντας εντατική θρέψη και φρεσκάδα.




● Φωτοθεραπεία LED (μπλε χρώμα): Τέλος, η θεραπεία ολοκληρώνεται με φωτοθεραπεία LED στο μπλε χρώμα. Αυτή η μορφή φωτός έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταπολέμηση της ακμής και της φλεγμονής. Επιπλέον, η μπλε φωτεινή ενέργεια βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος, καθιστώντας την επιδερμίδα πιο καθαρή και υγιή.






Πλεονεκτήματα Oxygen Boost

      Ο χρόνος Θεραπείας είναι 60 λεπτά, η διαδικασία είναι σύντομη και χωρίς παρενέργειες.

      Χωρίς πόνο και χωρίς αναισθησία.

      Αίσθηση δροσιάς σε όλο το πρόσσωπο.

      Ασφαλής και κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος και για όλο τον χρόνο.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετα την πρώτη θεραπεία και έχει διάρκεια έως και 2 χρόνια.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές.

      Συνήθως προτείνονται 8 ~ 10 συνεδρίες.

      Προσιτό κόστος.

Οφελη του Μικρομοριακου Καθαρισμου:

Καθαρισμός των πόρων και απομάκρυνση σμήγματος χωρίς πόνο ή ερεθισμούς.

Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση.

Εξισορρόπηση της λιπαρότητας και μείωση της ακμής.

Απαλή και ασφαλής διαδικασία.

Αυτός ο τύπος καθαρισμού ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και είναι ιδανικός για εκείνους που επιθυμούν μια αναζωογονημένη και καθαρή επιδερμίδα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Πως λειτουργει η μεσοθεραπεια με Oxygen Jet για τους μαυρους κυκλους:

      Η μεσοθεραπεία Oxygen Boost είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, καθώς προσφέρει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λεύκανση της περιοχής. Δεδομένου ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, η χρήση του οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών μέσω αυτής της μεθόδου είναι ανώδυνη και ασφαλής.

1) Διείσδυση Οξυγόνου: Το καθαρό οξυγόνο σε υψηλή πίεση διαχέεται στο δέρμα γύρω από τα μάτια, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνοντας τους ιστούς. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και στην αναγέννηση των κυττάρων, μειώνοντας το πρήξιμο και τη σκοτεινή απόχρωση.

2) Διανομή θρεπτικών συστατικών: Μέσω της τεχνολογίας jet, εισάγονται βιταμίνες (όπως η βιταμίνη C) και άλλες λευκαντικές ουσίες, που βοηθούν στη μείωση της υπερμελάγχρωσης και του σκούρου χρώματος κάτω από τα μάτια.

3) Ενυδάτωση και σύσφιξη: Η περιοχή κάτω από τα μάτια ενυδατώνεται βαθιά, κάτι που μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.

4) Αντιφλεγμονώδης δράση: Το οξυγόνο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση του πρηξίματος και των σακουλών κάτω από τα μάτια, βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση.

Οφέλη της Oxygen Jet θεραπειας για τους μαυρους κυκλους

● Μείωση της κόπωσης: Η θεραπεία αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, κάνοντάς την να δείχνει πιο ξεκούραστη.

● Λάμψη και φωτεινότητα: Το δέρμα γύρω από τα μάτια αποκτά μια πιο φωτεινή όψη, μειώνοντας την ένταση των μαύρων κύκλων.

● Βελτίωση της υφής του δέρματος: Το δέρμα γίνεται πιο λείο και ελαστικό, ενώ οι λεπτές ρυτίδες μειώνονται.

● Γρήγορα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες, με το δέρμα να δείχνει πιο ανανεωμένο και φωτεινό.

Η μεσοθεραπεία με Oxygen Jet είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν μαύρους κύκλους λόγω κόπωσης, στρες, αφυδάτωσης ή κληρονομικότητας, προσφέροντας ανανέωση χωρίς τη χρήση ενέσεων ή άλλων επεμβατικών μεθόδων.

Πριν και Μετά!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Δεν θα πρέπει να προηγηθεί άλλη θεραπεία που αφαιρεί την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπως peeling ή μικροδερμοαπόξεση, επειδή λόγω απολέπισης, μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες ή έντονος ερεθισμός.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Πρέπει να είστε προσεκτική στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο για 2-3 ημέρες καθώς λόγω της αφαίρεσης της κεράτινης στιβάδας είναι πιο φωτοευαίσθητο.


⚠      Αποφύγετε για ένα 48ωρο οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει έντονη εφίδρωση (π.χ. γυμναστική). Ο ιδρώτας περιέχει τοξίνες που μπορεί να εισχωρήσουν στους ανοιχτούς-καθαρούς πόρους με αποτέλεσμα την επιμόλυνσή τους και την εμφάνιση ακμής.


⚠      Μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, μαξιλαροθήκες και σεντόνια, καθώς στα χρησιμοποιημένα λευκά είδη υπάρχουν μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη ημέρα της θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2
Face Lift 10