Green Peel Shrammeck

Φυτικό Peeling

Φυτικο Peeling

Το GREEN PEEL είναι μία βραβευμένη, ιατρικά-ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως.

Το πολύτιμο μείγμα του GREEN PEEL αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος.

Η θεραπεία GREEN PEEL σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία θεραπεία βασισμένη στις ανάγκες σας καθως παρέχει 3 είδη peeling διαφορετικής δράσης και έντασης.

GREEN PEEL CLASSIC: Η αγωγή βαθιάς απολέπισης και δράσης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων σε ανθεκτικά και λιπαρά δέρματα.

GREEN PEEL ENERGY: Η αγωγή μέτριας απολέπισης για τη θεραπεία και την απομάκρυνση των επίκτητων βλαβών του δέρματος. Προσφέρει ενέργεια, δύναμη και σφριγηλότητα στο δέρμα.

GREEN PEEL FRESH UP: Η ήπια αγωγή χωρίς απολέπιση για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

      Αφου ο αισθητικός πάρει ένα αναλυτικό ιατρικό ιστορικό και σας προτείνει το είδος του peeling που σας ταιριάζει (ελαφρύ, μέτριο ή βαθύ) πραγματοποιείται ένας προσεκτικός καθαρισμός της επιδερμίδας για να αφαιρεθούν ίχνη μακιγιάζ και ρύποι.

      Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα αντισηπτικό gel το οποίο παραμένει στο δέρμα 10 λεπτά και μετα αφαιρείται.

      Εφαρμόζεται το peeling το οποίο μέσω της τριβής εισέρχεται σταδιακά βαθύτερα στο δέρμα και ενισχύεται η δράση του. Η τριβή διαρκεί 1-12 λεπτα ανάλογα με το βάθος του GREEN PEEL που θα σας προτείνει η αισθητικός.

      Μετά την τριβή το peeling αφαιρείται και εφαρμόζεται καταπραϋντική μάσκα.

      Τέλος, εφαρμόζεται η κατάλληλη καταπραϋντική και αντηλιακή κρέμα και σας δίνονται τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.

 Εδώ και 60 χρόνια το GREEN PEEL θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

      Ουλές.

      Ραβδώσεις.

      Χαλάρωση δέρματος.

      Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα.

      Ακάθαρτα δέρματα, σημάδια ακμής.

      Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών.

      Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση.

      Σμηγματορροικά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, με διεσταλμένους πόρους δέρματα .

ΤΙ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΑ GREEN PEEL SCHRAMMEK

      Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 20 με 30 ημέρες και διαρκεί 60 λεπτά.

      Η θεραπεία εφαρμόζεται μόνο τους χειμερινούς μήνες.

      Θα αποκτήσετε ένα καινούργιο δέρμα σε 5 μόλις ημέρες.

      Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα μετά την πρώτη θεραπεία και διαρκεί 4 με 5 χρόνια.

      Η αίσθηση που έχετε κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι μία ήπια τριβή όπως και σε ένα κανονικό πήλινγκ. Αμέσως μετά την θεραπεία όσο δρουν τα βότανα νιώθετε ένα ήπιο αίσθημα καύσου για 3-4 λεπτά. Έπειτα το δέρμα ηρεμεί.

      Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας Το δέρμα εμφανίζει μία ήπια ερυθρότητα μετά την θεραπεία η οποία καλύπτεται από το καταπραϋντική κρέμα της σειράς BLEMISH BALM. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

ΣΤΟΧΟΙ GREEN PEEL SCHRAMMEK

Η θεραπεία Green Peel Schrammek μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλη την περιοχή του προσώπου και του λαιμού, για να προσφέρει σημαντική βελτίωση στις παρακάτω περιπτώσεις:

      Αντιμετώπιση ακμής.

      Λεύκανση.

      Λείανση ρυτίδων με μεγάλο βάθος.

      Εξαφάνιση λεπτών γραμμών.

      Τόνωση περιγράμματος.

      Λείανση ουλών ακμής.

      Ρύθμιση λιπαρότητας.

      Κλείσιμο διεσταλμένων πόρων.

      Εξαφάνιση ραγάδων.





      Γίνεται προσεχτικός καθαρισμός του δέρματος, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος λιπαρότητας και μακιγιάζ.


      Εφαρμόζεται ένα ελαφρύ πίλινγκ για να απομακρυνθούν τα ήδη νεκρά κύτταρα του δέρματος και να γίνει καλύτερη διείσδυση των κατάλληλων ορών.



      Εφαρμόζεται στον μηχανισμό Dermapen κεφαλή μίας χρήσης.


      Ανάλογα με τον σκοπό της θεραπείας, ρυθμίζεται το βάθος εισχώρησης των μικροακίδων καθώς κάθε σημείο έχει άλλη ανθεκτικότητα και ελαστικότητα.



      Πραγματοποιείται η τμηματική σάρωση όλου του δέρματος του προσώπου (μέτωπο, παρειές, κάτω βλέφαρο, άνω χείλος, πηγούνι, περίγραμμα κάτω γνάθου), του λαιμού ή και του ντεκολτέ ανάλογα με το πλάνο της θεραπείας.



     Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας καταπραϋντικής μάσκας που καταλαγιάζει την ερυθρότητα.


      Αμέσως μετά, το δέρμα «σφραγίζεται» με την εφαρμογή κρεμών ημέρας και ματιών με ενισχυμένη ενυδατική δράση και το θεραπευτικό πρωτόκολλο ολοκληρώνεται με χρήση αντηλιακής κρέμας.





Τι πρέπει να γνωρίζετε!

Πριν τη θεραπεία

⚠      Μην κάνετε κάτι που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα τις προηγούμενες 2-3 ημέρες καθώς η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται μόνο σε υγιής ιστούς.

Μετά τη θεραπεία

⚠      Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι ευαίσθητο στον ερεθισμό, επομένως αποφύγετε να το τρίψετε. Αντιθέτως, μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε τη συνηθισμένη ενυδατική σας κρέμα.


⚠      Πριν την έκθεση στον ήλιο, φοράτε απαραιτήτως αντηλιακή προστασία.


⚠      Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και τη σάουνα για τρεις ημέρες, καθότι αυξάνουν την αιματική ροή και επιβραδύνουν την καταπράυνση της ερυθρότητας.


      Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τη θεραπεία.

Photo Gallery

Close-up of female patient receiving an injection on her face in clinic
dermapen 13
dermapen 15
dermapen 17
dermapen 18
dermapen 19
dermapen 21
dermapen 2