Μεγάλος Διαγωνισμός – Samsung Galaxy Watch Active2

Μπες στην κλήρωση για 1 ρολόι Samsung Galaxy Watch Active2 Stainless Steel 40mm 4G, αξίας 473€, που προσφέρει η DietSystem !

Το νέο Galaxy Watch Active2 παρέχει ακριβή στοιχεία για την υγεία κάθε στιγμή της ημέρας.

  • Αθλητικές μετρήσεις
    Ανιχνεύει και καταγράφει αυτόματα στοιχεία για επτά διαφορετικά αθλήματα, με την κολύμβηση να είναι νέα προσθήκη σε αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητη ανίχνευση για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες.
  • Μέτρηση στρες
    Χρησιμοποιήστε τον ανιχνευτή στρες για τις στιγμές που νιώθετε ένταση και ακολουθήστε τις προτεινόμενες ασκήσεις αναπνοής για να ηρεμήσετε.
  • Καρδιακοί παλμοί
    Ο αισθητήρας των καρδιακών παλμών βρίσκεται στο κέντρο της ανασχεδιασμένης πίσω όψης του Galaxy Watch Active2. Όταν οι παλμοί πάνε πάνω ή κάτω από τα επιτρεπτά όρια, μια ειδοποίηση ενημερώνει άμεσα.

Πώς θα μπείτε στην κλήρωση;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σου, για να μπεις στην κλήρωση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ! Επιπλέον, όσοι δηλώσουν συμμετοχή κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ ένα ημερήσιο πακέτο διατροφής από την DietSystem!

Καλή σας επιτυχία!

* Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας, θα πρέπει να έρθετε στο χώρο μας, για αναλυτική σωματομέτρηση και λήψη ιστορικού υγείας.

** Ο διαγωνισμός ισχύει για ένα μήνα.