Εταιρικό Προφίλ

H εταιρία DietSystem αποτελεί το μοναδικό Διατροφολογικό Κέντρο στην Κρήτη και ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει τις υψηλότερες υπηρεσίες Διατροφής και Διαιτολογίας, παραδίδοντας εξειδικευμένα, custom–made διαιτολόγια, καθημερινά στον χώρο που εσείς επιθυμείτε. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, βρίσκονται στο Ηράκλειο.

Το όραμα της DietSystem, είναι να αποτελέσει την αφορμή και το κίνητρο, να αποκτούν ολοένα και περισσότερα μέλη της, και όχι μόνο, την γνώση και την νοοτροπία μίας ισορροπημένης διατροφικής συμπεριφοράς. Προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες διατροφής και διαιτολογίας στοχεύουμε στο μέγιστο αγαθό της υγείας, της ευεξίας και της πνευματικής διαύγειας, καθώς η διατροφή μας επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

Ο σωστός τρόπος διατροφής, η απώλεια βάρους, τα ιδιαίτερα περιστατικά ασθενών που χρήζουν ειδικής διατροφής, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς εξειδίκευσης της DietSystem. Η δυσκολία παρασκευής του διατροφολογίου σας, ή ο ιδιαίτερος τρόπος ζωής σας, παύουν να αποτελούν πλέον πρόβλημα στην καθημερινή σας διατροφή, καθώς η DietSystem παρασκευάζει για εσάς ισορροπημένα, θρεπτικά και απολαυστικά γεύματα, τα οποία παραδίδει καθημερινά στον χώρο που εσείς επιθυμείτε. Πρωτότυπες και απολαυστικές συνταγές, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς, γεύματα από επιλεγμένες πρώτες ύλες πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία, θερμιδομετρημένα και απολύτως ισορροπημένα, συνθέτουν το προσωπικό σας ημερήσιο διατροφολογικό μενού.

Τη σύνθεση της εταιρίας απαρτίζει η μεγαλύτερη επιστημονική ομάδα Διατροφολογίας στην Ελλάδα, η οποία αποτελείται από Ιατρούς, Ψυχολόγους και πτυχιούχους Διαιτολόγους. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Παθολόγος, Ενδοκρινολόγος Ανδρέας Ν. Μαργιωρής, Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γνωρίστε σήμερα την DietSystem και αλλάξτε τρόπο ζωής!